Trevlig dag i regnet!

Nu skriver jag inlägget via mobilen eftersom min bärbara dator kraschar hela tiden tyvärr. Den är endast två år gammal och verkar redan ha gjort sitt. Min stationära dator brukar jag knappt sitta vid endast om jag spelar spel. Och det har jag verkligen inte tid med sen lilla Alicia kom hem till oss :) men men jag är endå glad för min älskling skaffar mig en ny bärbar data till mig på fredag. 

Idag vaknade vi rätt tidigt eftersom det var någon från hyresbostäder förbi oss och bytte ut listerna på altandörr och våra fönster på övervåningen. Eller nej förresten, där uppe skulle Daniel byta ut listorna själv sa han till snubben så han fixade bara altandörrn och åkte vidare.. Typiskt Daniel och fixa andras jobb själv. 


Jag hann inte städa övervåningen idag men det gör inget det är lika stökigt på nedervåningen, igen. Det är väldigt jobbigt att vara mig här hemma ibland. Jag har en tendens att hetsa omkring och städa hela tiden och om det är stökigt mår jag ibland extremt dåligt. Det verkar som att det stökas till snabbt här hemma haha så är det nog när man har en bebis som kryper omkring i alla lådor, drar ner allt hon ser osv. <3 men pannkakor hann jag laga till lunch idag, sedan gjorde jag lite pasta&köttfärsås. Receptet kommer imorgon, orkar ej lägga upp det idag. Sedan åkte vi och hälsade på lilla Stephanie för första gången. Jättetrevligt och Gud så söt hon är. Hon är bara 3 mån äldre än Alicia  :) Jag Lyckades inte få till en bild men nästa gång ska ja försöka igen :) vi kom hem vid 7 tiden ungefär.  

Alicias tänder har kliat jättemycket ikväll stackars liten hoppas det avtar tills imorgon hon ligger och sover nu och strax ska jag själv sova.  Dessutom hittade jag henne på första trappsteget idag, wow.. Det är verkligen dags att fixa grindar här hemma. Hon försöker hela tiden ställa sig upp och hon ställer sig upp själv mot soffan, bord & stolar osv men kan inte riktigt stå själv ännu. Vad snabbt livet funkar :) 

Godnatt! 
#1 - - Linda:

Vilken duktig tjej :)

Svar: Ja :)
moamedalicia.blogg.se