RÖKFRI I 2 ÅR!

Idag är det exakt två år sedan jag slutade röka helt och hållet. Har inte rört en enda cigg sen dess & jag mår så jävla bra utan :) Finns ingen mening för mig att hålla på med sånt när jag vill vara så frisk som möjligt & kunna springa omkring med mina barn så länge jag orkar. Jag lovar att hälsan blir bättre när du slutar röka. Inte på direkten men efter några månader kommer du garanterat märka skillnad. Svårt att beskriva men ditt liv blir enklare helt enkelt.
 
Idag mår vi inte så bra här hemma :P Min sötnos mår bättre än mig men jag har på känn att hon börjar bli sjuk, hon är väldigt grinig och klängig, kan dock vara hennes tänder också men det är så svårt att veta :/ Hoppas att hon i sånna fall blir sjuk snarast så hon är frisk till hennes ettårsdag.
 
Det är såå mycket som händer nu inför hennes kalas vi har hyrt en lokal, jag har äntligen fått hem det jag beställt till hennes kalas (ballonger, dukar, kakfat, serpentiner osv). Inbjudningskorten kom hem idag, dock hade det stället jag beställt ifrån valt fel bild på Alicia men det är försent nu att ändra eftersom jag måste posta dom senast imorgon. Dom hade aldrig hunnit åtgärdat problemet i tid... Så är väldigt besvikna på dom men annars var det snabb leverans & riktigt bra kvalitet på korten. 
Det blev så många mer än vi hade väntat oss som vi har bjudit men det ska bli så roligt för Alicia. Hennes första kalas & det kommer bli speciellt. man fyller bara ett år EN gång =)
 
 
(Nu Hoppas vi på att familjerna vi har bjudit kommer & firar med oss)
 
 
#1 - - Felicia:

Först och främst vill jag säga GRATTIS det är så himla starkt gjort av dig att ha blivit rökfri! <3

Och grattis till söta Alicia som bli hela 1år! :D