Nu reder vi ut detta med jobb.

Jag är anställd som vårdbiträde i Norrköpings kommun (handikappsomsorgen) sedan 2010. Förra året blev jag fast anställd i Kommunen, det innebär bland annat att jag inte kan få sparken och kommer alltid ha en tjänst i kommunen. Det kanske mindre bra just nu är att jag är i bemanningsenheten fast jag har i oförsej en basplacering på en gruppbostad. Jag har valt att jobba 80-85% och varför jag inte jobbar 100% är för det skulle bli så lite tid att umgås med min lilla tjej här hemma.
 
När jag blev gravid med Alicia fick jag en diagnos som heter hyperemesis gravidarum. Jag var med andra ord sjuk hela min graviditet så var tvungen att vara sjukskriven 9 månader. Sedan var jag ju också mammaledig i ett år så jag har varit borta länge från mitt saknade jobb. Som heter/hette åselstadsvägen94 som var en gruppbostad. I fredags hjälpte jag till med sista packningen där borta, brukarna som bott där i över 20 år var tvungen att flytta och dessutom splittras till olika platser. Det är så jävla sjukt hur kommunen kan göra sådär & Jag som hade sätt fram emot att få komma tillbaka :/
 
Jag blev omplacerad på en gruppbostad som heter Pryssgårdsvägen som ligger i Eneby. Det tar ungefär en timme att åka dit med spårvagn, dessutom måste jag byta spårvagn. Skaplig bit att åka men min nya chef från mitt förra ställe kom med en glad nyhet till mig. Jag ska bara jobba där nästa vecka & börjar sedan på en annan gruppbostad som ligger mycket närmare mig, i kneippen. Känns såå bra jag hoppas bara jag kommer trivas där..