ALICIAS ETT ÅRS KALAS! TACK

Hej, har varit frånvarande ett tag. Har inte haft tiden riktigt att publicera även fast jag har velat göra det. I Fredags förra veckan fyllde Alicia 1 år & i Tisdags började jag jobba efter min sjukskrivning på 9 månader + mammaledigheten på ett år. Så har styrt med grejjor & har hur mycket som hellst att berätta.
 
Men EN SAK I TAGET nu. 
 
Den 17 oktober fyllde ju min tjej ett år, det känns helt underbart. Jag har förmodligen haft det bästa året under hela mitt liv hittills. Jag känner mig så lyckligt lottad över att vi fick en sån fin tjej. Jag skulle kunna sitta & beskriva hundratusentals ord om min lilla Alicia men det skulle nog bli för jobbigt för er att läsa så dom hundratusentals orden håller jag för mig själv, hehe. Nu är hon ETT ÅR & inte trodde jag att mitt liv skulle se ut så som det faktiskt ser ut idag :) Sedan jag fick min första bebis förstod jag ganska snabbt att vi måste leva i NUET. Sådan var jag absolut inte förr i tiden, jag var en person som satt och väntade ut dagarna tills bättre dagar. IDAG försöker jag verkligen göra så gott jag kan av just DAGEN, & så länge jag kan få mitt barn att le & känna sig älskad mår jag bra.  Jag älskar att se hennes utveckling, min utveckling & även min pojkväns utveckling. Vi utvecklas tillsammans varje dag. Det finns inte en dag som jag INTE lär mig något nytt om livet. Jag har blivit så mycket tryggare i mig själv än tidigare, jag är betydligt mer målmedveten & jag mår bättre helt enkelt.. Självklart har jag mina sämre dagar också men det är en annan historia =) 
 
I lördags förra veckan skulle vi egentligen ha ett kalas hemma hos oss men jag kom på någon vecka innan kalaset att det inte kommer funka om vi ska bjuda en hel del. Barnkalas + vita möbler/inredningsdetaljer är ingen bra kombination kände jag så vi hyrde helt enkelt en lokal. Det var första gången jag inredde en lokal & fy vad roligt det var att fixa i ordning. Men det var också jävligt stressande =) Alicia hade det hur roligt som hellst, hon kröp omkring & jagade ballonger, öppnade presenter, släktingar underhöll och mycket skratt & glädjerop <3
 
Här är några bilder från kalaset, tryck på bilden för förstoring
 
      
 
#1 - - Felicia:

Men gud va fint du har gjort Moa! :)
Det låter väldigt roligt att få pynta i en lokal. Kram

Svar: Åh tack gumman vi hade inte hunnit klart med förberedelserna utan hjälp =) ja det var jätteroligt men samtidigt stressigt. tiden gick så mycket snabbare =)
moamedalicia.blogg.se