påsk?

Är inte så insatt i påsken men däremot våren :) Självklart gillar jag att påsk pyssla och sånt men att klä ut sina barn och sminka dom som påskkärringar är jag inte så mycket för. (dock ville jag vara påskkärring själv när jag var liten hihi). Igår var vi hos Alicias farmor en liten stund och dom blev huuur glada som helst =) Idag har vi umgåts med mami och jag älskar verkligen att det är vår, det var blåsigt men att solen skiner gjorde mig piggare. =) Nu ligger Alicia och tittar på sin älskade Shrek Film här hemma och babblar som en söt liten papegoja.
 
(mobilbilder)
Hittade några syrengrenar från tomten som jag pyntade till lite.
 
Hos mamma
 
plockade med mig några vitsippor hem :)
 
Var och hälsade på mami idag och tog en promenad.
 
 
 
 
#1 - - milina.blogg.se:

åh så mysigt :)

- Tack för dina fina kommentar!
Man kan bli av med njursten, dom flesta får bara njursten 1-2 gånger, sen försvinner det. Men jag får återkommande njursten hela tiden och det är för att jag har för mycket och för lite av missa ämnen som jag egentligen ska ha medicin för så att jag slutar producera nya stenar. Men njurspecialisten ville inte skriva ut den medicinen förrän jag börjar dricka mer då det kan gå tillbaka då. Problemet är att jag inte kan dricka, jag får i mig kanske 3 glas om dagen. Resten får jag tvinga i mig. Jag ska helst dricka 2L om dagen, och jag dricker typ en halvliter om dagen och får tvinga i mig det. Så, nått är ju fel. Men jag väntar på att få en tid hos en njurstensspecialist i uppsala, där ska dom tydligen vara jättebra och där jag gick innan är dom tydligen svindåliga, vilket jag absolut märkte att dom var... Jag kunde typ mer om njursten än vad dom kunde.

Svar: Hej igen. Jag läste lite om njursten och det verkar vara helt olika situationer som du skrivit till mig ovan. Det är jätteviktigt med vätska :( Får jag fråga varför du har svårt att dricka tillräckligt? Är det kroppen som stöter bort? eller gillar du helt enkelt inte vatten? Vilken tur att det finns fler sjukhus i Sverige. Jag hoppas det går bättre i Uppsala för dom ska ju garanterat veta vad dom jobbar med. Usch vad hemskt att patienterna kan mer än läkare, det är tyvärr inget ovanligt. Kram :)
moamedalicia.blogg.se

#2 - - Felicia:

Vilka härliga vår bilder! Nu längtar man verkligen till att värmen ska komma också :) ♥

Svar: Åh, tänk dig när du sitter där i sommar med pojken eran. det är LIVET <3 :)
moamedalicia.blogg.se

#3 - - Felicia:

Svar: Ja såå mysigt! Sitter ute och grillar med bebis i famnen :') <3 * Tankarna flyger iväg * hihi ;)

Svar: är nyfiken på hur er bebis ser ut förmodligen urgullig :) kram <3
moamedalicia.blogg.se

#4 - - mami:

så fina bilder du tar gumman... < <3