Klickat hem lite nytt till Alicia

Herregud vad snabbt min tös växer idag var vi och vägde och mätte henne och gjorde en läkarundersökning. Alicia är hur kry som helst och hon är såå lugn och glad när man ska böka med henne där borta. Läkarna blev helt fascinerade =) Hon väger idag 7kg, är 67,6cm lång och är 6månader + 12 dagar. Jag glömde berätta för en vecka sedan att jag har känt att Alicia börjar få en liten tand nere i munnen där fram. Hur gulligt som helst. Jag har hört att när bebisars tänder börjar växa är det mycket kliande, dreglande & gråt men hittills har Alicia inte reagerat på tanden. "Peppar peppar". Jag hoppas det förblir så min duktiga tös =)
Jag har beställt kläder (inget ovanligt alls) men denna gång vill jag visa er vart jag har beställt dessa godingar ifrån.
www.zara.com Dom har riktigt stiliga kläder där. Kika gärna in.
 
Jag älskar verkligen pastell/ljusa färger och det är något jag tycker Alicia passar så bra i. Kanske alla bebisar passar i ljusa färger men jag tycker personligen att min tös passar bättre i dessa nyanser än mörka om jag ska vara ärlig =) Dessutom är det ljusare tider, snart är det sommar!
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Linda:

Så otroligt sött

Svar: Eller hur!
moamedalicia.blogg.se