Äntligen sover min lilla sjukling!

som ni kanske märkt så har jag inte hunnit skriva av mig Ordentligt under en period. Mina inlägg har blivit rätt korta och samtidigt lite ytliga Tycker jag . MEn ni behöver INTE vara oroliga detta är bara tillfälligt hoppas jag. Brukar vanligtvis skriva betydligt mer om vad som händer i min lilla värld. 
 
nu har äntligen Alicia somnat. Hon har varit sjuk hela veckan. Det började förmodligen redan veckan INNAN hon blev sjuk. Hon var såå grinig och klängig. Grät för minsta lilla, blev arg och dan. Hon var faktiskt jobbig och jag förstod ingenting. Hon som brukar vara så glad hela tiden 😞 men det var en riktig förskylning som spökade hos henne stackarn. feber, rinnande/täppt näsa, hängig, trött, tappade matlust och ledsen osv. jag och hennes pappa har gjort allt vi kan för att få henne må så bra som möjligt under tiden hon varit som sjukast. det blir så intensivt när Alicia blir sjuk, när BARN blir sjuka och man tycker så synd om dom 😨
 
ÄNTLiGEn börjar Alicia bli bättre, hoppas hoppas. Hon har fått tillbaka matlusten och har ingen feber men dock fortfarande grinig för minsta lilla och vääääldigt mycket snor som rinner konstant 😢. mycket skratt får vi dela med varandra åtminstone <3 nu är det föresten min tur att bli sjuk, vaknade av svullen hals och dessutom tappade jag rösten imorse 😞 tur att jag har min pojkvän som tar hand om oss. 
 
 Häromdagen kände jag att vi varit hemma alldeles för mycket. Därför trotsade vi sjukfasoner och tog rejält med frisk luft. (Bästa medecinen). 
 
Nu blev det för många ledsna gubbar i detta inlägg så jag avslutar med en glad smilis 😊 godnatt! 
 
Bild på Alicia och en av hennes nya jackor!
  
 
 
#1 - - Susanna Maria J:

Stackars, jobbigt att va sjuk. Men så söt jacka! ;D

Svar: Jaa visst är den 😍 :)
moamedalicia.blogg.se