Tigrerade mini muffins med vit chokladglasyr!

Ikväll blev jag sugen på att baka något igen så det fick bli det jag hade hemma.
Recept
Ingredienser
 
175g smör
3 ägg
175g mjöl
175g strösocker
2 msk mjölk
några teskedar äkta kakao
 
Sätt ugnen på 180g. Placera 20 mindre bakformar på en bakplåt.
 
Smält margarin och blanda ihop med socker, ägg, mjöl och mjölk med en elvisp i en skål. Vispa inte för länge, smeten ska precis hinna bli slät.
 
Dela upp smeten i två skålar. Häll kako i ena skålen och blanda. Fördela sedan smeten i formarna.
 
Grädda muffinsen i ungefär 20 min. (jag hade en kvart) Låt dom sedan svalna.
 
Till glasyren
60 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
50g philadelphiaost naturell
50g vit marabou choklad
 

Smält vita chokladen i ett varmbad.
Under tiden vispa smöret ordentligt med en elvisp.
Blanda sedan i florsocker och philadelphiaosten och den smälta choklad.
Vispa med elvisp tills det blir en fluffig konstistens.
Sedan är det dags att kleta på glasyren på muffinsarna, använd sprits eller en slickepott!