Vila i fred farfar <3

Jag minns som det nästan vore igår då jag var liten och var hos er under mina sommarlov. Det är ett av dom finaste stunderna/minnena jag har i mitt liv. Du kom alltid hem till sommarstugan som vi oftast bodde i under somrarna med fullt av blåbär som du hade plockat som passade perfekt till ...

Vecka 38 <3

Nu är jag trött på att vara gravid.... Nu vill jag träffa mitt lilla mirakel där inne efter dessa många månader. Under hela min graviditet har jag sammanlagt gått upp 10 kg. Alltså väger jag idag 62kg. Det känns nästan otroligt eftersom jag alltid har varit nästan extremt underviktig!

Idag är det ett år sedan ..

Ett år sedan som jag fimpade min allra sista cigg. Jag känner mig faktiskt stolt över mig själv och kan skryta om det haha. Jag brukade röka vanligtvis ca 7-10 cigg om dagen, ibland mer eller mindre beroende på mitt humör. Idag ångrar jag inte en enda sekund att jag tog steget att verkligen ...

Åh min underbara!

Idag fick jag helt oväntat besök från några av mina betydelsefulla. Tack för de fina sällskapet och gåvorna. Nu gäller det att skaffa en fin ram till avgjutningen ni hjälpte att göra på min lilla mage & tack älskling för en fin överraskning du gjorde för mig.

Vecka 37 (36+1)

Bebisen ligger nu neråt med huvudet och nu väntas det bara på att hon/han ska fixera sig. Vi är så förväntansfulla, snart är du ju här. Känns ju helt otroligt!
Visa fler inlägg